Den eneste officielle Miss Danmark® konkurrence

En organisation med skønhed som speciale.

Miss Danmark® 2013

Miss Universe er i fuld gang for vores flotte og charmerende Miss Danmark® 2013 Cecilia Iftikhar. Forberedelserne med foto shoots, interviews og velgørenhedsarrangementer foruden hård træning af koreografi kulminerere den 9. november i et storslået finaleshow, i Rusland hvor dette års vinder af Miss Universe skal findes. Det bliver Olivia Culpa fra USA regerende Miss Universe som skal viderebringe den mest prestigefyldte titel af dem alle.
 
 
Læs om Cecilias fantastiske tur og se billeder fra hendes ophold i Rusland på www.facebook.com/OfficialMissDenmark
 
Se billeder her

Miss Danmark®

en organisation med skønhed som speciale...
 
Siden 1996 har folkene bag Miss Danmark® sendt stribevis af danske skønheder til store, internationale skønhedskonkurrencer rundt om i verden.
 
Miss Danmark® Organisationen arbejder ambitiøst og målrettet med at caste og udvælge de kvinder, der skal repræsentere Danmark i konkurrencerne, hvor der naturligt nok bliver sat ekstremt fokus på skønhed, ynde, elegance, karakter og karisma. Skønhedskonkurrencerne bliver som regel afviklet som underholdningsshows i international klasse og er derfor ofte kæmpe mediebegivenheder med millioner af tv-seere verden over.
 
Ligenu har vi dette års MIss Danmark® i Rusland ved dette års MIss Universe®
Se mere på facebook
 
Miss Danmark® Organisationen har licens- og samarbejdsaftaler til de største internationale konkurrencer i verden.

Miss Danmark® Organisationen søger nye finalister til 2014

Allerede nu søger vi efter næste års kandidater til den eneste oficielle Miss Danmark®
konkurrence, som giver adgang til den mest prestigefyldte af dem alle Miss Universe® 
 
Helena Christensen blev Miss Danmark® i 1986, hvilket blev startskuddet for hendes internationale karriere. Har du det der skal til for at overbevise os om, at du har karisme, stil, går oprigtigt ind for at hjælpe andre i frivilligt velgørenhedsarbejde, og samtidig kan bevare hovedet koldt, når der kræves meget på de store internationale scener?
 
Sp kan du allerede nu gå ind her på sitet og se hvordan du måske kan komme i betragtning når teamet bag Miss Danmark® i 2014 afvikler MIss Danmark Showet!
 
Har du spørgsmål er du altid velkommen til at skrive til os på info@miss-denmark.com
 
Vi glæder os til at høre fra dig!
 
 
 

 
 
 
 
 
 
Miss Danmark Organisationen | Vestergade 15A, 1.tv., DK-6800 - Danmark